yaz gununde hasta oldum, burnum akiyor. corap ve uzun pijama alti giydim, artik usumuyorum. akbank'in kobi reklamini seven tek kisi acaba ben miyim merak ediyorum. wolf parade dinliyorum ama the robot ate me - on vacation parcasini sizlere armagan ediyorum.

uzun uzun armagan mi yoksa hediye mi yazayim karar veremedim aslinda. armagan yazdim en sonunda cunku bahsetmezsem delirebilirdim, konuyu bir yerden baglamam lazimdi. bulent ersoy evlendi, o'nu alan yasadi. armagan'in amcasi bu durumdan utaniyorken damadin abisi sevincliydi. armagan cok mert bir cocuktu. biriktirdigi paralarla pembe nufus cuzdanli esine tek tas bir yuzuk hediye etmisti.


uzun uzun hediye mi yoksa ton baligi mi yazayim karar veremedim aslinda. hediye yazdim en sonunda cunku bahsetmezsem delirebilirdim, konuyu bir yerden baglamam lazimdi. hediye hanim ton baligi yedi, yiyemeyenler cok uzuldu. bir omega 3 icin uzulmeye degmez diyenler birlesip hediye hanim'i darbukaya aldilar. burhan ocal ne kadar sogukkanli davranmaya calistiysa da bu druma cok sinirlendi.

uzun uzun duruma mi yoksa druma mi yazayim karar veremedim aslinda. bilgisayarin yaninda duran tabakta beni bekleyen ton baligina, televizyondaki magazin programina, playerdaki sarkiya baktim, size goz kirptim, kelimeler olmasa neyle oynardik acaba dedim.


gozlerinizden opuyorum.

0 makbule:


 

Bugün Konuşanlar | Kollektif Beyin Boşaltma Saçmalama Saçmalatma Çarpma Çarpılma Çarpılama Alanı | 2007-2009 | Tüm Hakları Çamaşır Dolabının Çorap Çekmecesinde Saklıdır