1- En sevdiğiniz sanatçılardan birinin (ki genelde müzik dünyasından olacağını tahmin ediyorum, hani çok farketmez ya) dünyanın gidişatının boktanlığı karşısında artık hiçbir aktivist hareketin bir değişim yaratmayacağını düşündüğünü, bu yüzden intihar etmeye karar verdiğini, ancak intihar tarihine değin (ki varsayalım bu 3 aylık bir süre olsun) herhangi birinin bir şeyler yapıp edip özel bir alan kurması ve bu alanı işler ve yaşanır hale getirmesi üzerine bu intihar planından vazgeçip oraya yerleşeceğini bildirdiğini varsayınız. (Sanatçının adını zikrediniz lütfen, böylece bağlamı tam anlamıyla kavrayarak aşağıdaki soruların puanlamasını daha düzgün yapabilelim)

a. Bu kişinin intihar etmesini tercih ediyorsanız sebeplerini açıklayınız.

b. İntihar etmesini istemiyorsunuz ve bu alanı yaratmaya karar verdiniz. Bu tercihin sebebini kısaca açıklayın (aslında açıklama istemiyor pek ama gıcıklık işte) ve yaratacağınız alandan bahsedin bize.
(30 puan)

1- a. Gebersin pezevenk, hadi diyelim Brian Gabermann olsun. Nerde armut piş ağzıma düş, yok öyle bir dünya. Kaldı ki ona hazırlayana kadar kendime yapar sefamı sürerim. Ayrıyetten inancını yitirmişse zaten sanatçılığından da geriye bir şey kalmamıştır kanımca.
At sepete.

2- Sosyal hayatta mecburen taşıdığımız kibarlık, nezaket gibi özelliklerin zorunluluklarının kalktığını varsayın ve hayatınızda yapacağınız önemli değişikliklerden 3 (üç) tanesini sıralayın. (Her biri için 5'er puan)

* Para üzerini tam vermeyen taksi şöförlerinin 7 ceddini düzer geçerim.
* Biri kırılmasın diye teklifini kabul edeceğime böğrümü gere gere hayır derim. (gerçi bu zorunluluk değil benim ezikliğim ama olsun.)
* Misafirler. Kendi evinde yapmasını biliyorsa geldiğinde de kendi işini kendi görsün. İki dolap kapağı açıp kapayarak bardak arayınca incileri dökülmez. Gizli tabancam seks oyuncaklarım filan da yok saklayacak. Baksın keyfine ben de bakayım keyfime.

3- Hep göt etmek istediğiniz biriyle, karşıdakinin argümanlarını, sözlerini mümkün mertebe realist tutarak, hayali bir dialog yazın ve göt edin. Eğer bu soru çok kazık geldiyse aşağıdaki soruya geçin.

-Ya bilmiyorum. Organize iyi ederim ben böyle insanları yönlendirmek filan.
-Edersin de ne istiyorsun yani?
-İşte bilmiyorum, sen dışardan görerek daha iyi değerlendirebilirsin beni belki.
-Senden bi' sikim olmaz.

3 Substitute- Keyfi varsayımların rahatlatıcı etkisi üzerine kısa bir makale yazın.
(30 puan, eğer substitute da yapılırsa toplam 60 değil 70 puan, 10'u bizden bonus)

All the cigarette smoking is a substitute for cock-sucking. (duh?)

4- Ya bir varsayımsanız?
(Hayalet Oğuz'dan 25 puan)

Ya değilsem? *parçala behçet*

1 makbule:

  1. Brandon dedi ki...

    oh yes bu birinci sorudan herkese tam puan vermeden geçemiyorum, ayrıca sanatçılıkla ilgili ilginç yorumunuz da hoşuma gitti bağyan. gelsin 30 puan.

    2. soruysa gerçekten içimden geçenleri yansıtıyordu acı acı. özellikle de 2. örnek. 15 puanı aldınız efenim.

    3. sorudaki diyaloğu tam anlamadım desem? hani kimle olduğunu bilsem belki daha iyi değerlendirebilirdim :) ama elbette yazmışsı o kadar evladım diyor ve 20 puan veriyorum. ayrıca substitute sorunun yanıtını da -her ne kadar soruyla diil soru adıyla ilintili olsa da- beğendim ve 15 puan da ona verdim.

    4. sorunun yaklaşımını oğuzlan çok zekice bulduk ve 25 tam puan verdik. sonuç itibariyle 105tir sınav notunuz, efendice oturunuz. öperler.  


 

Bugün Konuşanlar | Kollektif Beyin Boşaltma Saçmalama Saçmalatma Çarpma Çarpılma Çarpılama Alanı | 2007-2009 | Tüm Hakları Çamaşır Dolabının Çorap Çekmecesinde Saklıdır