1. Jody Bleyle (Team Dresch, The Infinite Xs)

a. Eveeet. Böyle sevip saydığım bir insan, mini burjuva tavırlarla "donumu sen değiştir yoksa intiyar edicim" derse, "dur ben hazır kibrit çakmıştım eteğinden tutuştururum yorulma sen ayol" derim. Çünkü bu insan kendini ne sanmaktadır sayın halk? Bu insan benden senden mühim mi sanmaktadır kendini de aynı dünyada yaşarken ben kendisine "işleyen yaşam alanı" sağlayayım? Ben onun minyonu, başka bir deyişle buttmonkey'i miyim sevgili yurttaş? Bu soruya "b" şıkkıyla cevap verenleri kınıyor, ayrımcılığın ekmeğine yağ sürüyorum sayın toplum. Oldum olası üne inanmam, benimle aynı duyguları paylaşan insanların hazırladığı "şarkı söyleyen bir brownie ve onu izleyen diğer brownie'ler" içerikli reklam, bu konudaki duygularımı birebir dile getirmektedir.

2. Ben ne kadar çekinmeyen ama bir o kadar da kaba ve sıkıcı bir insanmışım vatandaş. Düşün düşün bir tane şey bulamadım halihazırda yapmayacağım. Gitti güzeliiiim soru.

3.
Okan Bayülgeç: Hah hah hah bayılıyorum bu yaşlı ve bilgili insanlara. (Hakkı Devrim'e göz kırpar)
Ben: Neden?
Okan Bayülgeç: Çok yaşlı ve bilgililer. Etrafıma bakıyorum ve insanların aptal olduğunu görüyorum.
Ben: Sen neden onlardan daha iyisin ki? Ya da neden yaşlı insanların otomatik olarak daha zeki ve bilgili olduğunu varsayıyorsun ki? Ki Hakkı Bey seni pek skine sallamıyo gördüğüm kadarıyla.
Okan Bayülgeç: Tartışmazdım bunu normalde ama şöyle örnek vereyim: Bir telefon alıyorum programıma, insanların ağzına sıçıp azarlayıp kapatıyorum. Neden mi? Söyleyecek bir şeyleri yok, boşlar.
Ben: Neden program yapıyorsun o zaman hala?
Okan Bayülgeç: Eğlenmek için, hayattan ve insanlardan fazla bir beklentim yok artık.
Ben: Amerikalı aktörleri çağırıp rezaletten rezalete koşunca mı eğleniyorsun?
Okan Bayülgeç: Bunlar şovun bir parçası, insanların kalitesi düşük olunca eğlencenin kalitesi de düşüyor.
Ben: Şovun başka ne parçası var?
Okan Bayülgeç: Deneysel bir şey bizimki, farklı. Doğaçlama skeçlerimize bak mesela, bence oldukça yaratıcı şeyler çıkabiliyor ortaya. Sen ne düşünüyorsun?
Ben: Ben senin kendini beğenmiş, aynı zamanda kompleksli, değerleri sağlam olmayan, insanları bok yerine koyan dengesiz bir pezemek olduğunu düşünüyorum genelde.
Okan Bayülgeç: (Brütal sesiyle) REEEKLAAAAMLAAAAAR (Dis fakin mışin in may hed oh yeah)

4. Ya bir topaçsam? Ya Mirkelamsam? Ya bir cakebox cd kutusunun en üstünde duran beyaz yuvarlaksam? Hepsinden önemlisi, ya varsayımların var olmadığı bir evrendeysem?

Substitue sensin, keyfi varsayım da bana girsin.

1 makbule:

  1. Brandon dedi ki...

    owsh matafaka, 1. soruya gıcır gıcır bir tam 30 puan veriyorum ve okan bayülgeçle olan süper diyaloğunuzdan dolayı, hem kişi seçiminizden hem de gerçekçiliğinizden ötürü 30 diil 40 puan veriyorum 3. soruya. hayalet oğuz test etti, onayladı ve 25 puanı siz farketmeden cebinize koydu. emme ve lakin 2. sorunun gümlemesinden ötürü yaşadığım hayalkırıklığı sonucu 5 puan kıracağımdır ve sınav notunuz 90dır efenniğem.  


 

Bugün Konuşanlar | Kollektif Beyin Boşaltma Saçmalama Saçmalatma Çarpma Çarpılma Çarpılama Alanı | 2007-2009 | Tüm Hakları Çamaşır Dolabının Çorap Çekmecesinde Saklıdır