Canlar,

Görsel desteğin yanına işitsel destek de koymak lazımdır, düşüncesiyle, last.fm işbirliğiylen bir playlist koydum. Kullanıcılardan last.fm adresini bildiklerime kullanıcı adımızı ve şifremizi yolladım. Atladıklarım varsa eğer last.fm'den bugunkonusanlar adlı şahsiyeti arkadaş listesine eklesin, yollayayım. Bunun dışında istediğiniz gibi playlistte eklemeler çıkarmalar yapabilirsiniz. Maksat insanlar ve biz gezinirken bir şeyler dinleyelim, zevkimizi genişletelim, vesaire, vesaire. Hoşunuza gider umarım. Afiyet bal şeker olsun.

6 makbule:

  1. Andronikos dedi ki...

    Atı sağlam kazığa bağlamak lazım deyip şu gönderiye bir adet yorum yazdığımı bildirmek isterim. neme lazım belki gözden kaçar düşüncesi ekte. bir de merhaba.
    Ajitasyon Arzu Sınavları Back In Black Vol. 1  

  2. Brandon dedi ki...

    merhaba :) teşekkür ederim efendim düşünceliliğiniz için. umarım playlistimizi seversiniz, şarkıları beyenirsiniz. bu arada "Ajitasyon Arzu Sınavları Back In Black Vol. 1" ile ne kastettiğinizi anlamadım :)  

  3. Andronikos dedi ki...

    o zaman ben linki vereyim ve ayrıca rica edeyim; http://bugunkonusanlar.blogspot.com/2007/08/ajitasyon-arzu-snavlar-back-in-black.html  

  4. Brandon dedi ki...

    okudum yanıtlarınızı efendim. birazdan bir kompozisyon sorusu koyacağım, vereceğiniz yanıtı ise ekiple görüşüp değerlendirecek ve kabul işlemlerinize geçeceğiz. ilginiz içinse çok teşekkür ederiz, sevindirdiniz bizi.  

  5. Andronikos dedi ki...

    ben gene rica edeyim önce. yalnız bu sınav, kopozisyon işleri biraz geriyor insanı, hele bu yaşta. ama diyorsanız senin için oluru budur, bakalım derim ben de, soruyu bir göreyim vs. hayırlısı ise olur diyebiliyorum. ne diyim.  

  6. Brandon dedi ki...

    ama zaten sevgili bilogumuzun olayı bu, saçmalamanın yanı sıra saçma saçma sınamalar, yeni üretimlere zemin hazırlamalar vs. önce buna alışmanız lazım :)  


 

Bugün Konuşanlar | Kollektif Beyin Boşaltma Saçmalama Saçmalatma Çarpma Çarpılma Çarpılama Alanı | 2007-2009 | Tüm Hakları Çamaşır Dolabının Çorap Çekmecesinde Saklıdır