kafayla oynayan ogretmen. ne guzel bisey dimi. yani uzaktan bakınca oyle. eskiden commodore64'de kafa ayarı yapardık boyle incecik tornavidamsı biseyle. onun insan versiyonu olsa, ve bunu ben yapmıs olsam, su an bu yazımı yirmidortbin dolarlık laptopumdan yazıyo ve ikiyuzyirmibin mb'lik baglantımla yirmi tane sarkıyla susleyebilirdim. ama bunların tam ters istikametine gidiyorum. mersin taraflarına. tantuni yemeye. donem donem canım tantuni ister. donem donem cıkan sivilceler gibi. benim bir tane sadık sivilcem var. o da her ne kadar uyuz olsam da unicorn gibi tam iki kasımın arasında cıkar bana inat. baska yerde de sivilcem cıkmaz. ergenken de cıkmazdı. bi bu var iste. ben uyuz olurum o cıkar, o cıkar ben uyuz olurum. bugun yine cıktı. gerci kısa suruyo. 3-4 gune gidiyo. sonra geri geliyo sahte soda siseleri gibi. simdi hepiniz, ilk defa yazıyorum buraya samimiyetimi hor gormeyiniz, soda sisesinin altında anlam arıyosunuz dimi. ben olsam arardım sahsen. o yuzden arayanları garipsemiyorum. aksine aramayanlara gıpta ile bakıyorum. hic gıpta ile bakmayı denediniz mi. cok guzel. bisikletle birini gecmeye calısırken arkada kalmak gibi. gerci bisikletle kimseyle yarısmadım ama olsun. yarıssaydım ve geride kalsaydım onumdekine gıpta ile bakardım sanırım. gıpta. gıp. gop. kop burhan kop kop. neyse. bugun celisenlere cevirmeye niyetim yok burayı.
sanırım ilk olmasına ragmen sacmalama kontenjanımı doldurdum. sıramı savıyorum. upload kulturum yerlerde, o yuzden nereye sarkı yollanır bilmiyorum. ama. ama. ama. kucukken de oyunlarda hile yapardım ben. internet yokken oyun dergilerinin arkasında oyun hileleri yazardı. onlara bakar bakar hile yapardım. simdi de yapıcam ve emesen zibidisi uzerinden yollıycam bu sarkıyı sana ey sevgili lisim.
cav diyor, arka sıralarda yerimi alıyorum.

0 makbule:


 

Bugün Konuşanlar | Kollektif Beyin Boşaltma Saçmalama Saçmalatma Çarpma Çarpılma Çarpılama Alanı | 2007-2009 | Tüm Hakları Çamaşır Dolabının Çorap Çekmecesinde Saklıdır