bu aralar kafamla oynayan bir öğretmenim var sevgili batorayz ve bugunkonusanlar ahalisi. adı suna. bir de ona yardım ve yataklık den bir demeç boy slim var tabi. bunlar yüzünden içime çektiğim havadan, ağzıma koyduğum sudan şüphe duyar oldum. herrr türlü hareketim yamuk geliyor, düzelemiyorum. aynaya bakıp bakıp saçını bir türlü beyenmeyen ergen gibi hissediyorum. fark yaraları diyorum, görmediğim insanları görüyorum yolda bisürü. ayıplıyorum kendimi. böylesini istememiştim hayır. insanın kendinden bu kadar tiksinmesi sence de fazla değil mi. üstelik başkalarına olan nefretim aynı oranda artıyo. bununla birlikte çok çok çok çok sevdiğim bissürü insan var. yani sen diye demiyorum sen de onlardan birisin ama. böyle beni hiç aramadın diye üzülüyodum ama bak neler oluyomuş orda. hayatımızdaki insanları sadece biz baktığımızda harekete geçen mekanizmalarmış, biz bakmıyoken sabitlermiş gibi algılamamız ne feci. sanırım en bi yakın olan kişiyi öyle görmüyoruz, o da kıskançlığımızdan. yoksa o şimdi nasıl sorusu da öylesine sabitlik barındırıyo ki içinde. biliyosundur sen de. evet. bak bu şarkıyı dinle. fark yaralarını. sevcen.

3 makbule:

  1. selim ka dedi ki...
    Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
  2. pınar üstel dedi ki...
    Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
  3. selim ka dedi ki...

    cocostar ve düşünce: [bir girişi denemesi]

    cocostar modernitenin tecessümüdür.

    içinde doğal kabuğundan sıyrılmış, hindistan cevizi. tüm bir kolonyal zaman saklı. modernitenin tüm immanency leri marketin bir parçası haline getirmesiyle cevizin içide sökülmüş.

    dışında cacao, fabrika üretimi oda kendi toprağından sökülmüş. ikiside fabrika da işlenmiş 2"exotic" besin. makine kalıpların kesin çizgileriyle iç içe geçmişler

    cocostar "muhteviyat"sızlığın resmidir. ne içi ne dışı bir bütün, ikisi de yabancı. anlamsız bir bütün ama hormon ekonomisinde şeker salgılatıyor. muhteviyatsızlık onu yiyen faillerde başlıyor.

    cocostar ı çaya banmak niye? form u dağıtmak için. tüm düzenliliği içinde commodity yi dissemination a sürmek için. çikolata ve hindistan cevizinin dağıldığı yerlerde artık birbirlerine yapıştıkları alanlarda kurabiye canavarı ağzıyla başka bir tad var.

    uff ya ne ciddi yazmışım ehehe seviyorum ulan  


 

Bugün Konuşanlar | Kollektif Beyin Boşaltma Saçmalama Saçmalatma Çarpma Çarpılma Çarpılama Alanı | 2007-2009 | Tüm Hakları Çamaşır Dolabının Çorap Çekmecesinde Saklıdır