tursu yemeyen insanları ve bogazlı kazak giyen erkekleri gercekten garipsiyorum.
benim icin tursu yemeyen insan ve bogazlı kazak giyen bi erkek birdir. ayrım yapmam. birine 50ytl harclık verirsem digerine de veririm. birine uyuz olursam, ki oluyorum, digerine de olurum.
bu yuzden hepimiz tursu yiyelim, erkeklere bogazlı kazak giydirmeyelim.
oh be.
yük kalktı üstümden.

4 makbule:

  1. pk. dedi ki...

    hmmm.
    çok ilginç.
    bak bu çok ilginç işte.

    ben turşuyu sadece sandviçin çinde yerim, ki eskiden onu da çıkarırdım. şimdi arada sırada uzanıp turşuyu ısırdığım olur. sonra kendi kendimi garipserim.

    ve sonsuzluk gibi gelen uzun bi süredir etkilendiğim tek erkek boğazlı kazak giyiyor. ve hım, sadece ben değil evet -damage control- bütün kızlar ona hasta-ve eminim ki benim henüz konuşmadığım bazı erkekler de. o yüzden, modadan anlayalım, anlamayanları uyaralım.

    yine de, 50ytl harçlık fena fikir değil.  

  2. olric dedi ki...

    ben de vaktin geç olmasından faydalanıp eşref saatim sebebiylen turşu konusunda maydanoz olmak istiyorum. turşu güzeldir kahveyle bile yerim onu bazen tabii ki aynı anda değil önce turşu yer sonra üstüne içerim kahveyi. lakin turşunun asıl sebze özelliklerini yitirmiş bir ceset olduğunu da unutmamak gerek. iş bu sebep turşuseverlere nekrofil denemezse de taptaze canlılık ve yaşam timsali salatalık ve benzeri sebzelere karşın cansızlaştırılmış bu yiyeceklere verdikleri primden ötürü ölüme karşı bir ilgi duydukları söylenebilir. tabii bu portakal suyu yerine vodka içmek gibidir biraz. en iyisi de acurdur. sonra da kelek. sonra boğazlı kazak kadınlar için üretilmiş bir giysi değildir kuşkusuz ama yanlış kullanımında da boğazı kaşındıracağı ve hatta tahriş edebileceği aşikardır. bugün ben de konuştum. iyi mi yaptım.
    işe devam !  

  3. pudra dedi ki...

    turşunun bir şekilde afrodizyak olduğunu düşünüyorum ben de.  

  4. i make up shit dedi ki...

    @kertenkele ;
    simdi sayın kertenkele porselenliginiz kırılganlıktan mı geliyor yoksa dogustan mı bilemicem ama eski bir tursu sevmeyenin artık arada uzanıp tursu ısırması icten ice hosuma gitti. gel gor ki moda anlayısımızın fener ve gassaray arasındaki ezeli rekabet gibi olması beni uzdu. neyse, madem o arkadası herkes cok begeniyor, tek kusuru da bogazlı kazak giymesi olsun. o da olmasa belki pörfek bi arkadas olucaktı.

    @olric ;
    vallahi diyecek bisey bulamadım. nekrofil benzetmen beni benden aldı. dun okudugumda da almıstı, bugun tekrar okudum yine aldı. yalnız acur konusuna katılamayacagımı belirtmek isterim. zira en delikanlı tursu lahana tursusudur kanımca. kavga cıksa ilk o gider gibi geliyo. oyle deli severiz kendisini.

    @pudra ;
    tursu bir sekilde afrodizyak olamaz, olmaz. ancak belki afrodizyak bir sekilde tursu olabilir. tursu o derece yuce bir varlıktır.  


 

Bugün Konuşanlar | Kollektif Beyin Boşaltma Saçmalama Saçmalatma Çarpma Çarpılma Çarpılama Alanı | 2007-2009 | Tüm Hakları Çamaşır Dolabının Çorap Çekmecesinde Saklıdır