Yıllar yılı hor gördüm cyber aşkları. "Hadi lan!" dedim müptelası arkadaşlarıma, "Olur mu öyle şey". Gel gör ki zaman geçti, aşklar bitti ve ben birden, çok eskiden doğru düzgün konuşmadığım birini hatırladım. Ne yapıyo, ne ediyo acaba derken sitelerde profiline bakar buldum kendimi. "Yok artık bunu da seviyo olamaz"dan, "Yıllar önceki yazıma yorum yazmış, özel mesaj atmış, sallamamışım bile"lere aktım. Ve biraz, evet biraz, takıldım. 5-6 arkadaşımı tanıdığını öğrendim, 1-2sine sordum, sevgilisi varmış. Çekildim. Çekilmeliyim.

1 makbule:

  1. casdechute dedi ki...

    Sayin Salvo Daze,

    Konuya cidden "odunsu" ve de erkek kokan bir yaklasimla girdiginiz icin sizi cok seviyorum, azdiriyorsunuz bazen beni. Sinifin yakisiklisi olarak yine bir Holden ruzgari esiyor ve de butun kizlarin etekleri arabanizin ruzgarinda havalara ucusuyor. Ders cikisinda bulusalim belki bir kahve iceriz?

    Roleplaying bir kenara, yasadiklarin beni uzdu. Sana uygur ozlu sozlerinden biri ile cevap vermem lazim

    "Maydanozun da sapi var ama onu da kopararak yiyorsun bebegim"

    Yilisik ve de fiziksel bu yorum icin ozur dilerim ancak cidden su gune dek istatistiklerle hareket eden ya da rasyonel karar verebilen az insan gordum. Saskinligim bundandir. Mulayim beyefendi rolunde bundan dolayi gereginden fazla durma, as Paul Auster would say;

    "con men and tricskters rule the world."

    So why not be one of them?

    Cabani gordum yeteri kadar gecerli bir not alacaksin. Ancak arastirma konunu bu odevden vermiyorum. Uygulama notun eksik. Benden gel proje al. Falim cigne. Kendine iyi bak.  


 

Bugün Konuşanlar | Kollektif Beyin Boşaltma Saçmalama Saçmalatma Çarpma Çarpılma Çarpılama Alanı | 2007-2009 | Tüm Hakları Çamaşır Dolabının Çorap Çekmecesinde Saklıdır