ya siber miber kafam kaydı gene, alacak olan varsa verecek tek bir öğüdüm vardır, "ne yaparsan üç katı olarak geri gelir"

hissiyatımı siber şekillerde anlatmak istiyorum, gerçi konsept indie eğilimli görünmekte ama şahsen ruhiyatım biraz daha sertini görmekten haz alır.


sehnsucht versteckt sich wie ein insekt,
im schlaf merkst du nicht, dass es dich sticht...


meraklısına edit: şarkının sonlarında till amca gerçekten de mikrofonu alnına geçirmiş, alnını yarmış, sonraki 1-2 şarkı boyunca ağzı burnu kan içinde devam etmiştir, böyle de manyaktır, bu şarkıya da bu yakışır.

eh, sehnsucht ist so grausam

3 makbule:

  1. casdechute dedi ki...

    Wiccan rede ile girisin cok takdir buldu. Antropoloji dersinden ogrendigin bilgileri benim dersimde de kullanmani cok sevdim. Aaa ama bu odev degilmis. Tuh. Kaptirdim gidiyorum, calikusu gibiyim? Evet bazen zeyniler koyundeki herseye yorum yapan calikusu gibiyim. Long live guntekin.  

  2. vuslat dedi ki...

    antropolojiden öğrenseydim antropolojik yorumlar yapardım, onun yerine sadece sessiz kalmayı seçiyor, saygılar sunuyorum.  

  3. casdechute dedi ki...

    Like. . . It was a joke. . . And. . . Um, Im not that serious all the time. Can I be human?

    Best regards.
    Casdechute.  


 

Bugün Konuşanlar | Kollektif Beyin Boşaltma Saçmalama Saçmalatma Çarpma Çarpılma Çarpılama Alanı | 2007-2009 | Tüm Hakları Çamaşır Dolabının Çorap Çekmecesinde Saklıdır