valla aşk dediğin benim için oldukça siber bişi, özellikle önceki 4 sevgilimin netten tanışıp kaynaştığım insanlar olduğu düşünülürse. siber diyince böğürtlen geliyor bi de aklıma..

ikişer üçer kelimelik cümlelerden oluşan yapıbozumcu bir aşk tasviri yapmak isterdim: "uçtu yüreğim derinliklere. yokmuşçasına yaladım yalnızlığımı" ama tarzımdan anladığınızı umduğum üzere çok üşendirici şeyler bunlar.

aşk zordur, aşk kolaydır, aşk naneli olips üzerine su içmektir. aşk tavuğun yanındaki mantar, muzun üzerindeki bal, balığın ardındaki tahin helvasıdır. ancak belli bir deneyimleme - öğrenme sonucunda gerçek tadı çıkar.

bi de çok fena ya. her gün de düşünülmez ki canım. her gün ya. iletişim çağı çok kötü, kopmak istediğiniz insandan bir türlü kopamıyorsunuz, her yerde izler, cookie misali beyninizde.

eskiler haklıdır bazı bazı... "ah minel aşk"
ve hatta "alev denizini mumdan kayıkla geçmektir aşk"

sevgilim de az sonra inecek feribottan sanırım.
haha.

aşk iyidir.
cildi gençleştirir, gözleri cilalar, planlar yapma sureti ile beyni çalıştırır.


kim yazın benle badminton oynar?

edit: pek story olmamış bu, affedicen artık kadeşüt beyim...

büdüt: bugün yürürken önümdeki pazardan dönen amca 1-2 torbasını düşürdü, portakalları dağıldı, tam yanından geçiyordum ki "ulan?" dedim, eğildim topladım portakalları, amca çok teşekkür etti, ben de pek mutlu oldum.

2 makbule:

  1. casdechute dedi ki...

    Saygideger Wuzi,

    Oncelikli olarak cyber love stories kavramini kendi acindan irdelerken aslinda en saglikli olabilecek siber temelli iliskilere degindin. Bu ibret-i alem olasi networking arzusu ile inatla internetten sevgili bulun alt mesajlari verdigin icin toplumsal bilinc yonlendiriciligi acisindan eksi bir ancak basarili iliskiler oldugunu varsaydigim icin de arti bin aldin. Dildeki zenginlik ve de tamlamalarin coskunlugu cok guzel oturmus, metaforik hakimiyetin her gecen gun artiyor. Orjinal vurgular ve de dusunce akisi acisindan yazi tam anlamiyla "hayat insani" tarafindan yazilmis sade anekdotlar bolumunde yer almaya hak kazaniyor. Dil ise halka hitap edecek sekilde kullanilmis, kelimelerin seciminde ve cumle diziliminde memduh sevket esendal analizi degil ayni sahsin daha cok sohbetlerinin seviyesi yakalanmistir. Gectin, ayrica ilk yazan oldugun icin ve de son donemlerde aktivitenin yerindeligi yuzunden en favori ogrencim olabilirsin haberin ola.

    Simdi seni teacher's pet sanip ezebilirler dikkatli ol yavrum

    Ayni zamanda sen simdi cok calistigin icin geek oluyorsun ^^

    psit; geek diyene de bakin. . .  

  2. vuslat dedi ki...

    hocaaam hocaaam kitaplarınızı taşıyim mi hocaaam?

    yareppim 17 yılda ilk kez favori öğrenci oldum, çok mutluyum. hele hocayı başarılı ilişkiler konusunda kekleyip birinci olma yolunda ilerlemem süfer oldu.

    kadeşüt, gel seninle parthenon'a nazır bi meyhanede uzo içelim, sonrasında da mykonosa yüzelim. karne hediyesi gibin bişi.  


 

Bugün Konuşanlar | Kollektif Beyin Boşaltma Saçmalama Saçmalatma Çarpma Çarpılma Çarpılama Alanı | 2007-2009 | Tüm Hakları Çamaşır Dolabının Çorap Çekmecesinde Saklıdır