"Partiye gidelim", "Partiye gitçez mi?", "Hani parti?!" gibi farklı söylemlerle taciz ettiğim Bugün Konuşanlar kullanıcıları belki biliyordur, !f Rainbow Party'nin gizli konuğu John Cameron Mitchell'mış, haberiniz olsun. Casdechute da gelsin.

Yeni banner'ı da pek beğendim bu arada. Hayır, adıma devasa boyutlarda yer verildiği için değil. Suyu severim, hep içerim.

7 makbule:

  1. Brandon dedi ki...

    hasikir oğlum işte beklediğim fırsat. adamı bulunca boynuna sarılıp beni filminde oynat diycem. çok eylenicez çok. acaba ne giysem. oylama açıcam takım elbise mi mini etekli bişiler mi diye. :D  

  2. SD dedi ki...

    üste takım alta mini der bu gönül, kesin keşfeder seni o zaman bence  

  3. i make up shit dedi ki...

    üste mini alta takım da degisik olabilir.  

  4. Brandon dedi ki...

    ahahahahhahaha karar verin!! deliricim.  

  5. Brandon dedi ki...

    ben gitmiyorum. iki bilet var, isteyene veririm.  

  6. SD dedi ki...

    1999'dan beri böyle sıkılmamıştım, partinin parti kısmı benim için berbattı. JCM'in setini kaçırdık çünkü kimse bize doğru bilgi vermedi. Halbuki 4'e kadar donarak ve her saniyesinden nefret ederek bekledik. Çıkışta gördük. Diğer taraftaydım dedi, orayı da yoklamıştık ama neyse. Kendini tanıttı, yanağımızdan öptü, makinemize gülümsedi vs. Karşında biri Hedwig'in ses tonuyla konuşunca bir hoş oluyormuşsun. Sakinleştirici gibi. Ben böyle şeylere (ün vs.) inanmam normalde, ama bu ayrı bir deneyimdi, huzurlu. Madem bu adam sırt çantası ve bir arkadaşıyla arka sokaklarda tek başına yürüyecekti, o kadar korumayı kimin için sahne önüne diktiniz diye sormaktan alamıyorum kendimi. Peruklu teyze için desem, o gittikten aylar yıllar sonra - hatta Conan O'Brian'a benzeyen DJ gittikten sonra bile sahneye koyulan kıçları ve içkileri özenle kaldırıyorlardı.  

  7. Brandon dedi ki...

    hayran hayran uzaktan seyrettim ben de 15 dakka. sonra güvenlikçiler nasılsa izin vermezler diye imza almadan konuşmadan etmeden terkettim mekanı. sen yine sabreden derviş ve murad ilişkisine girmişsin salvocum. fotosunu koysan ya.  


 

Bugün Konuşanlar | Kollektif Beyin Boşaltma Saçmalama Saçmalatma Çarpma Çarpılma Çarpılama Alanı | 2007-2009 | Tüm Hakları Çamaşır Dolabının Çorap Çekmecesinde Saklıdır