allahtan trekırımız var yoksa asla bilemeyecektik... bu linkte horoskopçuyu (bknz vuzi'nin rehberi) bir spam mail mantığıyla kullanıp üstüne atıp tutan bir forum başlığı göreceksiniz, ama bk'yı sevmişler genel olarak sağolsunlar. yine de buradaki yazıların korunaklığını aklıma getirdi bu durum. neyse ki sadece saçmalıyoruz ve şahsen kopi pest edilmesi umrumda değil. yine de dağılmasını istemediğiniz şeyelre dikkat edin derim ben. çok alakasız yerlerden izleniyoruz, hoş tabi ama aman diim.

8 makbule:

  1. Brandon dedi ki...

    hayır bi de orjinal ismini de kullanmamışlar, akıllarınca birden seksene seksenden bire tadında türk kafalı aranje örneği gösterilmiş, bravo diyesim geldi, bak sinirlendim şimdi.  

  2. Adsız dedi ki...

    ahhahah süper ya
    bundan iki yüzyıl sonra atasözleri olarak anılabilir, sahip çıkalım  

  3. vuslat dedi ki...

    ben hardkor şekilde sitenin üye olmayanlara kapatılmasını önericem ne zamandır da kabul edilmez diye demiyorum.
    safety first  

  4. vuslat dedi ki...

    sabah sabah çok enteresan muhabbetler yaşadım, sağolsunlar...
    alıntılama diyorum, etik diyorum, bikbik ediyosun diyolar, bi de yazım sikindirik ve götüboklu imiş, bunu öğrendim, buradan vera'ya da teşekkür ediyor, sitenin bir an önce ya private ya da eşşek kadar kopirayt bannerlı olmasını talep ediyorum.  

  5. casdechute dedi ki...

    Biri banner mi dedi?

    Ahauahuaha  

  6. eloise vera dedi ki...

    hoşa giden yazıların copy paste mantığıyla paylaşılamadığından bihaberdim aslında. gridergi'de vera diye yazıyı paylaşmak isteyen de benim. çünkü oradaki maddeleri pek şukela bulup, beğenmiştim. velhasılkelam işbu yazıyı koyduğum yerde de bazı yorumlar geldi, dilim döndüğünce cevap getirmeye çalıştım. whoosie için cevap hakkı tabi ki var, yalnız orada kendisi bir şeyler yazmadan evvel zaten yazı için götü boklu vesair tanımlamaları yoktu. gergin bir giriş olmuş, devamında gergin cevapları getirmiş. böyle bir gerginliği görünce şaşırdım. aslında siteyi de belirtmiştim ben orada, şu kişi yazmıştır filan diye şeyler yapmam gerektiğini bilmiyordum. yazı sahibinin, kendi yazısına başka yerlerde rastlamayı sevmediğini de bilmiyordum. eğer bu yanlış bir şeyse, yapılmaması gerekense öğrenmiş bulunup, yazıyı silebilirim tabi ki.  

  7. Brandon dedi ki...

    ya kopi pest yerine link vererek paylaşmak daha uygun, çünkü buraya gelen yazılar aslında bk konseptinde çook genel çizgide bi bütünlüğe sahip. örneğin adamlar bu ne ki diye kalakalmışlar, oysa standart bi bk okuru bunun gayet eylence amaçlı olduğunu anlar, bilir, vs. bir de sana yazdım zaten, koymadan önce vuziye bi dütdüt deseydin daha iyi olurdu. yoksa paylaşmayacaksınız diye bişey yok, bilakis ben tanıtmana çok sevindim. ama keşke böyle olmasaydı, oradaki arkadaşlar terbiyesizlik etmeseydi her şey bi yana diyorum kendimce veracım. bu direkt olarak seninle ilgili bir şey de değil zaten. kızmadığını umuyorum.  

  8. vuslat dedi ki...

    abi ayar olduğum nokta yazıya insanların yorum yapması değil, bunu orada 2 kez açıkladım ama insanlar anlamamakta ve bunu kendilerine saldırı olarak görmekte çok inatçı. ne derlerse desinler, derdim değil, batan 1-2 yoruma da cevap verdim ama "inatla" yazımı çok mükemmel bulup ona laf ettirmediğimi sanıyor oradaki bazı insanlar. ay bana ne ya, desinler ne diyolarsa. ben ne diyorum, yazıyı alırken haber vermek "etik"tir diyorum, insanlar bana "hakettiği gibi itin götüne sokulmuş onca esere uygulanan tarifeyi yazınıza uygulamamış durumdayız." diyorlar. kusura bakmasınlar ama bu çakma eleştirmenlere bi tarafımla gülerim yani. sağolsunlar.
    insanların ellerinden istediklere şeyle istedikleri gibi oynama haklarını alınca ne denli cazgır oluyorlarmış gördük valla, hala var mıydı nette böyle ortamlar ya, törpülenmedi mi hala?  


 

Bugün Konuşanlar | Kollektif Beyin Boşaltma Saçmalama Saçmalatma Çarpma Çarpılma Çarpılama Alanı | 2007-2009 | Tüm Hakları Çamaşır Dolabının Çorap Çekmecesinde Saklıdır