Monogami.
Hayatında yeterince drama olanlar için.

Veyahut

Ağız ve diş sağlığı için Türkiye Dişçiler Kumpanyası'nın tavsiye ettiği Monogami'yi deneyin. Orada burada yiyiştiğiniz tanımadığınız insanlardan mikrop kapmaya, uçsuz bucaksız uçuklara, alkol kokusuna son!
Hızlı geçen alt yazı: Monogaminin tamamen organik ve doğal olduğu klinik testlerle kanıtlanmıştır. Vadedilen sonuçlar için partnerinizin de monogamiyi benimsemesi ve alkol kullanmaması gerekir. Aynı partnerle uzun süre kullanım, deneklerin %26'sında can sıkıntısı, heyecan isteği, laçkalaşma ve saygı kaybına yol açmıştır. Bilinçli tüketin.

Ya da

Sevgilim bu gece kiminle diye merak mı ediyorsunuz? İlk defa gördüğünüzü sandığınız iç çamaşırlarını yatak odanızın çeşitli yerlerinden toplamaktan bıktınız mı? Telefonunuzdaki göndereni bilinmeyen mesajlar canınızı mı sıkıyor? Yan komşunun yargılayıcı bakışlarından kurtulmak mı istiyorsunuz?
Belki de artık monogamiyi denemenizin zamanı gelmiştir. İlk 2 ay ücretsiz faydalanmak için hemen sevgilinizle konuşun.

1 makbule:

  1. casdechute dedi ki...

    Salvo Daze'e yorum yazarken hissetigim garip duygular butunu...  


 

Bugün Konuşanlar | Kollektif Beyin Boşaltma Saçmalama Saçmalatma Çarpma Çarpılma Çarpılama Alanı | 2007-2009 | Tüm Hakları Çamaşır Dolabının Çorap Çekmecesinde Saklıdır