oradan yazamadiklari.

Korku bir bagimlilik olabilir. Adrenalin ihtiyaci? Hayatlarimizda heyecan ve de sasirmaya o kadar alismis, izledigimiz aksiyon filmlerindeki vahset dahi bize yetmiyor hale gelmis boylece daha fazlasi icin bizi zorlarken biz duyarsizlasmis olabiliriz. Seni tanimiyorum, ama dusunuyorum ki korku ile isimiz var bu davada. O yuzden bu gevelemeyi sona erdirip baska konulardan bahsedecegim, yeterli bilgim olunca daha acik bir teshis koyabilirim.

Ogeday ismi. . . Cengiz han'in ilk oglunun adi, babamin adi cengiz oldugu icin bana aktarilan bir isim. Insanlarin akillarinda kalmami kolaylastiran bir isim. Kimse unutmuyor beni boylece. Hediyemsi lanet denebilir. Ogeday aslen ogedey eski mogolca'da. O donemlerde kullanimi akilli, selim anlamlarina tekavul ediyor. Ama gokyuzu kokunden turedigine dair inanclar var, baska bir kesim ise ogeday'in aslen yukselen demek oldugunu savunuyor. Daha sonrasinda ogeday, oketay haline geliyor sertlesmeler yuzunden buradan da bir e harfi duserek gunumuzdeki oktay kelimesini veriyor. Ortak, halka ait olan, umumi anlamina gelen oktay ise kelimenin gokyuzu kokenli oldugunu kanitlar gibi aslinda.

Butun bu kelimelerimden sonra sabah yazmis oldugum mesajin esliginde dinledigim sarkiyi yollamam lazim. Flunk'a ben de bayiliyorum, hatta ve hatta son bir haftadir herkes yasta yeter artik yine me bu seklinde. Morning star, six seven times, indian rope trick, see thru you. . . Musetta ise dunyanin farkli bir yerinde. Ben boyle sozlere boyle bir muzikalite eklendigini hayatimda gormedim. Ophelia's song ile asik olmustum gecen sene bu italyan kokenli gruba. Su siralar peace&melody diyorum.

http://www.divshare.com/download/4096542-a14

2 makbule:

  1. luzrette dedi ki...

    eğer çocukluğun vaat edilen cennet gibi geçmiyorsa, onun yerine adrenalin kanına bolca pompalanıyosa, eninde sonunda dağlardan tepeler bileğinde iplerle atlamakta buluyosun çareyi.

    evet sanırım böle oluyodu.  

  2. cabbar dedi ki...

    saatte 800 km ile gitmek.  


 

Bugün Konuşanlar | Kollektif Beyin Boşaltma Saçmalama Saçmalatma Çarpma Çarpılma Çarpılama Alanı | 2007-2009 | Tüm Hakları Çamaşır Dolabının Çorap Çekmecesinde Saklıdır