her şey bir yana, lambda'nın kapatılması yönündeki karar çok sinirlerimi bozuyor kaç gündür.

açık açık lgbtt hayatların ahlaksızlığına yapılan vurgu, bırakın yani bu hayatların bir araya gelip kendilerini savunmasını. yani üstüne ne söylenebilir ki böyle aşağılık bir ayrımcılığın, umarsız, utanmaz bir saldırı mekanizmasının. bir ülke kendi kendini yiyor, lgbttler bunun çok küçük bir parçası hatta. kürtler ermeniler aleviler işçiler kadınlar her gün açık açık damga yiyorlar suratları suratlarına. herkes herkesi biliyor oysa; fakat o damgayı vurmanın hazzından vazgeçemeyecekler -beyaz-erkek-sünni-"ortadirek"-"türk"(?!)- ve celladına aşık olanlar yepisyeni ve kötücül hafızalar yerleştiriyor beyinlerine.

valiliğin ve polisin kendine hak gördüğü şey ve sunulan gerekçeler ise cidden paralize edici ve bu konu hakkında ciddi-ciddiyetsiz yazabilecek hiçbir şey bulamıyorum. ahlakın güdümlenmesi, yönetilmesi ve sabitleştirilmesi sürecinde yapılan her şey ne kadar tehlikeli hepimiz biliyoruz artık, fakat birileri bütün dünya üzerinde bunu yapmaya devam edebiliyor. yine de cevap vermek lazım, bozulmuş sinirlerle bile olsa cevap vermek lazım. cevap verin, verelim, herkes. grotesk olmak, marjinalliğe kaçmak bunu değiştirmenin bir yolu olmayacak asla çünkü iktidarın şaşırma yetisi yoktur, onu şaşırtamazsın, elini kolunu bağlayacak bir şoka sürükleyemezsin, her şey hesaplanmıştır. görmeyi çok arzuladıkları tertemiz yüzlerle ve onlarınkinden üstün bir retorikle karşı çıkmak gerekiyor sanırım. ya da bu bile işe yaramaz, bilemiyorum.



X'leri nerelere yerleştirdiğimi çok iyi biliyorsunuz.

0 makbule:


 

Bugün Konuşanlar | Kollektif Beyin Boşaltma Saçmalama Saçmalatma Çarpma Çarpılma Çarpılama Alanı | 2007-2009 | Tüm Hakları Çamaşır Dolabının Çorap Çekmecesinde Saklıdır