don.



bir yaz sabahı soğuktan titreyerek uyandığımda zaten açık olan pencerenin pervazında duruyordu. ne yapıyorsn orada demek üzere yanına gittim ağzımı açtığımda içime kaçtı. çık oradan dedim ısıt beni dedi. emrivakileden hiç hoşlanmam ya, artık parçam olduğundan mı nedir, kabulleniverdim. gittim içeriye çay demlemeye, çay boğazımı yaktı ona ulaşınca donuverdi. Daha sıcak, dedi kabanımı giyip çıktım sokağa hazirandı sanırsam. İki tane dosta rastladım yolda bana bira ısmarladılar benim içim ısındı o daha da dondu kalp atışları yavaşladı küçük küçük. yürüdük yolda bir kargaya rastladık karga bana baktı ben kargaya baktım kanım dondu damrlarımda o içimde doğruldu kanat çırptı. karga havalandı kafama kondu saçımdan bir tel kopardı ya da birkaç tane yükseldi uzaklaştı içimdeki kanatlar durdu dondu.


PS. kadöşütüm hocam, ödev verildiğinden nir gün sonrasından beri taslak olarak dururdu dolabımda bir türlü yazamadım. iki gün önce işteyken elimdeki hanehalkı sorukağıdında 15.08 yazdım, yazdığıma baktım ve hiii bugün internete girmem lazım dedim, giremedim. bugün demicekmişim, yarın demeliymişim aslında, şimdi de dün oldu. HEPPİ BÖRTDEY KADÖŞÜT.
(flair olarak mı yollasam?)

PS2. hikaye saçma geldiyse de affoluna, gerçektir.

0 makbule:


 

Bugün Konuşanlar | Kollektif Beyin Boşaltma Saçmalama Saçmalatma Çarpma Çarpılma Çarpılama Alanı | 2007-2009 | Tüm Hakları Çamaşır Dolabının Çorap Çekmecesinde Saklıdır