...gelecekten telefon açıp karşı komşularını bir televizyon sehpasıyla öldürdüklerini haber veriyorlar. eve dönüp soyulan yüz maskeleri yapıyorlar, bunu şu an kirli olan yüzlerinden anlıyoruz. bahçelerinden limon ve nane toplayıp yoldan geçenlere dağıtıyorlar. çocuklara tükürüklü ekmek veriyorlar, tığlarını parmaklarına batırıyorlar, pencerelerine gazete asıyorlar. kaldırımda halı dövüp tozlarını içlerine çekiyorlar, çünkü şimdi içlerinden biri uzun uzun öksürdü. bunu, gecenin içinde bir kendini belli etme eylemi olarak kabul edemeyeceğim; çünkü birini öldürdüysen, sen bir eksilmişsindir.

bugün 16 temmuz pazartesi ve bugünü tegan and sara 'dan missing you dinleme günü ilan ediyorum blog arkadaşlarım.abartmaya gerek yok tüm gün dinlemiycez belki ama bir kere dinlesek güzel olur. eğer yoksa hemen linkini de koyarım, o kadar kıyak yapar fahriye ablanız size. öptüm.
Tegan and Sara - Missing you

Biri...

...beyaz bir ayağın başrolünü oynadığı bir kısa film senaryosu döktürsün şuracığa. Biri derken içten içe hepinizi kastediyorum, istatistik yapma planlarım var :)

Rüya.

Rüyamda anne adlı tanımadığım bir kadın sokakta kimliğimi çaldı.

Sene başından beri 3. rüyam. Diğer ikisi gerçekleşince bunu da not etmem gerekir sanırım.


 

Bugün Konuşanlar | Kollektif Beyin Boşaltma Saçmalama Saçmalatma Çarpma Çarpılma Çarpılama Alanı | 2007-2009 | Tüm Hakları Çamaşır Dolabının Çorap Çekmecesinde Saklıdır