evet sayın konuşanlar, yepisyeni bir döneme hazır mısınız?
madem cinsel devrimi hallettik, vakit tinsel devrim dönemidir!
sıkıldın mı ruhundan? hemen koş, modifikasyon sırasına gir, dokunulduğunda mükemmel "tinnn" sesi çıkaran ruhun senin olsun. Hem de çeşitli seçeneklerle beraber:

-baştançıkarıcıtaştankaştin0.1 - tinn sesi bedeninizin en mahrem yerlerinden eşsiz bir tınıyla yükselecek, karşı cinsin tüm kalelerini zapt edecek, ruhunuzun derin tıngırdamasına hayran bıraktıracak. Sarı saç ve dev güneş gözlüğü hediyeli bu kampanyamız yaz başına kadar sürmekte.

-derinuçurumlarasürüklertin0.3 - uhrevi tinnn sesi çıkaran bu modelde, sesin çıktığı derinliği görmek için çevrenizdekiler sıraya girecek, yüksek bilinç ve tinsel piliç halinize bir nevi tapınmayla bakmaktan kendilerini alamayacaklardır. yanında the complete idiot's guide to hare krishna tamamen ücretsiz hediyemizdir.

-zevklerrenklergelsenibeklertin1.6 - en çok talep gören bu modelimizde, tinn sesi ruhunuzdan taşarak bilimum toplu eğlence yerlerini etkisi altına alacak, disko topları sizin tininizin tinnn etmediği yerde dönmemeye başlayacak. çeşitli ünlü dj'ler tarafından remixlenmiş tinnn sesinizin dvd formatında 32 kısım halinde hediye edileceği modelimiz için bambaşka mükemmellikte bir teklifimiz de var: seçtiğiniz bir partnerle gelin, siz zevklerrenklergelsenibeklertin1.6 sahibi olurken partneriniz baştançıkarıcıtaştankaştin0.1 edinsin, 2 kullanımlık limuzin-kırmızı halı-yosun banyosu seti sizin olsun.

Yaz sezonu dampinglerimiz için bizi aramayı ihmal etmeyin, sonradan boşuna inlemeyin.


zu risiken und nebenwirkungen lesen sie die packungsbeilage und fragen sie ihren arzt oder apotheker.


 

Bugün Konuşanlar | Kollektif Beyin Boşaltma Saçmalama Saçmalatma Çarpma Çarpılma Çarpılama Alanı | 2007-2009 | Tüm Hakları Çamaşır Dolabının Çorap Çekmecesinde Saklıdır