Bu yaz gecesinde, sıcaklığın 40 dereceye ulaşma sevdasının yanında ilginç bir şekilde insanlar hastalanmaya başlıyor. Bende bu hastalıktan nasibimi almış bulunmaktayım. Kışın aşık olduğum antibiyotiklerle koklaşma vakti erken gelmiş görünüyor. Bunun bünyemde oluşturduğu iki önemli durum var. Birincisi canım yanıyor, ağzımda katlanılmaz bir tat yaratıyor, ikincisi ise sigara içme isteğim körelmeye başlıyor. Dün gece salyangozlarla konuşurken Brandon bana sigara içmemem gerektiğini fısıldadılar. Sonra düşündüm bana hiç bir getirisi olmayacak gibi ve artık uzun Marlboro bile kısa geliyor, en iyisi bırakayım dedim. Artık boş sigarayı bırakmamız gerekiyor!! Hepinize sesleniyorum; artık sizin içinde uzun Marlboro kısa gelmeye başlıyorsa bırakın!!

Hoşgeldin outro'm, oyun hamuru arkadaşım (cıvığından). Baarsaklarım ağrıyo, hava sıcak, o yüzden kısa kesip "sadece ayak da olabilir" diyor ve hediyeni veriyorum.

yaz
dalların kiraz kiraz
bu kadar sıcak sence
fazla değil mi biraz
yaz
pinokya ve yuvarlak masa prensesleri
ikisi de seni duyamaz
bense kirazlarını
kulağıma küpe yaptım
güneşin tam tepede parladığı saatlerde
kime kızgınsın söyle
kulaklarımda sallanan kirazlara göre
su topluyormuşsun göğe
yağmur yağsın diye

Biliyorum burda beyaz ayak yok, hem beyaz diyince benim aklıma ku klux klan geliyor, mhp geliyor hinkler geliyor sade ayak ya da beyaz çoraplı ayak olarak alsam daha iyi olucak.
Dürüst olmak gerekirse bugün aklıma yalnızca elma kokusu geldi...


 

Bugün Konuşanlar | Kollektif Beyin Boşaltma Saçmalama Saçmalatma Çarpma Çarpılma Çarpılama Alanı | 2007-2009 | Tüm Hakları Çamaşır Dolabının Çorap Çekmecesinde Saklıdır