evet, sosyal bilimler camiası korkunç sorularıyla uğraşadursun, istanbul (ya da en azından buradaki bir kısım insan) camiası da sırtıma kadar gelen kıvırcık kızıl saçlarımı nasıl kazıttığımı sorgulamakla meşguller. "canım istedi" diyip geçiyorum, aslında doğru da söylüyorum, bi kısım sebepleri olsa da (başta şekillere bağlı olmama ve özelliğin kişiden öne geçmemesini sağlama) canım istedi kestim valla, oh püfür püfür..

ama malesef umduğumun tersi oldu, yollarda durdurulup evlenme teklifleri almaya başladım, millet kafama dokunmak için rica edip durur oldu, bütün tanıdıklarım kafamın oldukça güzel olduğu hakkında yorumlar yapıp durdular falan... her şekilde popüler ve çarpıcı bi insanım be canlarım, ben ne yapayım?

şaka bir yana son yıllarımın en enteresan deneyimi oldu, yeni hayata başlamak isteyenlere tavsiyemdir. bir şeyleri feda etmeden yeni başlangıçlar yapılamaz değil mi?

ayrıca çilek yemek istiyorum
ayrıca da oje mi sürsem?
önce asetonu bulalım bakalım...

holeley şarkısı -> nick cave - babe, i'm on fire....

herkes iyi baksın kendiciğine, bu garip havalarda hasta olmayınız.
öpüldünüz.


 

Bugün Konuşanlar | Kollektif Beyin Boşaltma Saçmalama Saçmalatma Çarpma Çarpılma Çarpılama Alanı | 2007-2009 | Tüm Hakları Çamaşır Dolabının Çorap Çekmecesinde Saklıdır