Thou concerned spirits;

Daha interneti evine baglanmadigi icin allahin lille'inden turkce karakterlerden mahrum yazmaya calisacak olan meditasyon neferi casdechute evinde yaklasik 5 gun kapali kaldiktan sonra disari ciktiginda agorafobikler gibi aglamaya ve de gulmeye baslamis duygularin kaypakliginin son derecesinde mukemmel bir neptunyen kari edasi yakalamistir.

disari cikma motivasyonu olmamaklar beraber saniyorum degisiklik namina adimlarini yavas yavas atmaya baslamistir, ya da copu cikartmak icin belki de sadece bu internet kafeye gelip bazi seyleri yazip paylasabilmek icindir. Meditasyonun ilk asamasinda bir kriz ile tum vucut killarindan kurtulunur. Bembeyaz puruzsuz monklara layik teninizle beraber yavas yavas evdeki cay tuketimini arttiririz. Sorumluluklar bir kenara; I'm on soul recovery.

Butun gecmisim geceleri yatmadan once gozume geliyor, uyuyamiyorum, duruyorum ve yine evi temizlemeye basliyorum. Meditasyon sureci boyunca aklimda simsekler cakarcasina bir suru nosyonun farkina vardim, insan ve de sosyal duzlem konusunda ortaya cikarilmasi gereken bir kavramlar listesi ruyamda ak sakalli bir dede tarafindan bana verildi.

Ancak ve ancak kavramlarin adlandirilmasi ve de aciklamasini sap diye yazarsam hic zevki kalmayacak. Kaldi ki bir wisdom insani olarak genelde boyle hinzirca seyler yaparak bir sonraki level a atlamasina izin veririz comez elemanlarin. Isin raconu geregi sfenx gibi comelip yazmaya bazladim. Madem birileri bilimsel yaklasiyor ben de sosyoteolojik sorunlara egileyim;

1°sosyal beklentisizlik agi
2°temizlenemezlik yani sosyomental dugum
3°anne-ogul-temizlik ucgenimsi tilsimi
4°gecmis emici lich of memory ya da lich of souvenirs de denebilir
5°mimivirus sendromu
6°sifirdan dogus ya da reseronaissance
7°sifir olus ya da zeroexistence
9°konumlanma komasi yani macrolocalisation ve mikrolokalizayon sorunsallari
10°sifir dokunus ya da zero tuch


yukaridaki nosyonlari ya teker teker inceleyip bu sorunlari ya da durumlari yaratan nedenleri ve de bu sorunlar arasindaki bagi aciklayacak sekilde her birine bir paragraf adayaraktan odevinizi teslim edin. Redaksiyonel bir sinav olmakla beraber not baremi dil imla ya da bunun gibi sacma konulara degil tam anlamiyla saglam ve de somut kanit getirmecelere yani savunulan tezin dogrulugunun kanitlanma derecesine gore verilmistir.

ikinci secenekte ise bu sorunlarin harmanlanip hepsinin adinin teker teker ilintili oldugu ve de hepsinin adinin gececegi bir sentez yazisi yaziniz. Yani butun bu ufak nosyonlari aciklamadan dilediginiz gibi kullanip burada yazili olmayan devasa bir sorunu nedenleri sonuclari ve de nasil cozulecegi konusunda yargilarla bize tanitin.

May the wisdom and the social experience guide thee

Yazilara tam nitelikli yorumlar yapilacagi garanti olup ustune ustluk bu hususta en yaratici cozumu kimin getirdigi yuksek ruhlar platformunda tartisilacak ve de notlanacaktir.

My best wishes;
Didi Axel De Lille


 

Bugün Konuşanlar | Kollektif Beyin Boşaltma Saçmalama Saçmalatma Çarpma Çarpılma Çarpılama Alanı | 2007-2009 | Tüm Hakları Çamaşır Dolabının Çorap Çekmecesinde Saklıdır