tarihteki bütün güzel kızlar ve bütün güzel erkekler benim olsun! (not: güzel genel bir sıfattır, sırf tipi güzel olanlar yerinde kalabilir, yanıma da gelebilir aslında, neyse)

böylesi libido dolu bir başlangıçtan sonra özele inmek gerekirse, ilk aklıma gelen siyam'ın muhteşem kralı yul brynner olurdu elbette ki. nedeni var mı yav, neden gerekir mi ki?



sonrasında richard iii geldi aklıma mesela... muhtemel sebebi için (bkz: arıza tiplere aşık olma eğilimi) haha, ben adam ederdim onu, beraberce ingiltere'ye hüküm sürer, şekspir'in acımasız kalemine yem olmazdık (kambur falan da değilmiş kendisi zaten)

bir anda aklıma jean d'arc geldi. orléans'lı bakire pek hoş bi tamlama değil bence, sadece orléans'lı olsun, savaşa falan da gitmesin, otursun bana kazak örsün, süt sağsın.

mata hari'ye de muamelesi iyiymiş diyorlar, insan merak ediyor tabi.

ahh... nico --> velvet underground desem hatırlar mısınız... kesinlikle istediğim kadınlardan biridir kendisi anais nin ilen beraber

erkeklere geri dönecek olursak, poe'nun lenore'u olmak, ölümsüzleşmek isterdim, kuzgunlarla dalaşmak, semenderlerle oynamak isterdim evet.

şimdilik bu kadar geldi aklıma, hayalgücüm renksiz tıpkı bugünkü gökyüzü gibi ama bütün her şeyin özünde tek bir kişi vardır sevgilim olmasını istediğim, her haline kurban olup yıllardır izini sürdüğüm. işin tek bir kötü yanı var, kendisi biraz cansız. hayır, ölüden ziyade, herhangi bir zamanda canlı olamamış olmak gibi bir sorunu var. ama kendisi benim aşklarımın idealize edilmiş hali olup sanırım ömrümün (ya da gençliğimin) sonuna kadar kendisini arayacağımdır. ah minel aşk!





terry grandchester. büyük aşkım. senin de götüne koyayım candy isimli kişiliksiz küçük sarı çiyan!


 

Bugün Konuşanlar | Kollektif Beyin Boşaltma Saçmalama Saçmalatma Çarpma Çarpılma Çarpılama Alanı | 2007-2009 | Tüm Hakları Çamaşır Dolabının Çorap Çekmecesinde Saklıdır