Odamın senelik temizliğini yaparken All dergisi mayıs sayısı geldi elime, işte bu aşağıdakiler zamanında bizi eğlendirmiş bi yazıdan seçtiklerim... resimlerin üzerine tıklanınca yazıları okunabilir sanırım..
















Bu arada template i değiştiren arkadaşı tebrik ederim, en sinir olduğum template i seçmiş, zamanında erszebeth de bloğuna bu skin i koymuş beni delirtmişti ki tepkimi insani ölçülerde kendisine iletmiştim. Şimdi ise beğenmiyosan sen yap gibi bi cevap alacağım, ve elimde olmadan bloğu hello kitty ve bilumum çiçekli böcekli kebelekli template lerle dolduracağım korkusuyla kuyruğumu sıkıştırıp kaçıyorum :) ... hepinizi sevgiyle selamlarım konuşkan dostlarım

holy.

kendimi kutsal hissediyorum.
bir üst benlik şeysi geldi, bilmiyorum.

duygularımı kontrol etme hususunda mükemmel gelişmeler katedip artık ne zaman ne istiyorsam onu hissediyorum.
bu sıkıcı bir şey.
çünkü çoğu zaman bir şey hissetmiyorum.

tepkilerim neden mi bu kadar abartılı, sanırım abartmasam tepki olmayacağından.
şimdi kutsal hissediyorum ama işte.

annemler yazlıktan gelmiş, babam eve 3 gündür gelmiyormuş ama benim haberim yokmuş bundan. neyse, bana neymiş. artık dertli insanları çekemiyormuşum. ben vefasız olmayı seçiyormuşum. psikoloji okumalıymışım.

tercih yapamıyormuşum.
sen ne dersin kuşum?

pluriexistentialisme kurulsun di mi artık?
ne zaman başka boyuta geçicez ya sıkıldım...
ne zaman mana'mız olacak.

ayrıca saat 7'de kafama düşen güneşi sevemedim. ne fütursuz güneşimiz bile.
hani nerede enerji? hani göster?
patlasana!


verdik, veremedik, aldık alamadık.
ben ne anladım bu ilişkilerden?
çok feci şarap banyosu yapasım var.
süt banyosu da olur.

çok feci kan kokusunu özledim.
teenager olmayı.

abi kandırılmayı özledim.
kanmak istiyorum.

o zaman kutsal hissediyorum.
ve susuyorum.

bu arada evet evet directionsforpest güzeldir.
bu arada evet evet template'i ben değiştirdim.
brandon ah sen var ya sen, know thyself know thine merry men.

ağrı-sıcak-danone-susuzluk-beirut-karın-pelvis-sıkıntı-eşya toplamak-telaş-üşenmek

ilk postumda bunlardan muzdaribim.sahte doktor diploması yapıcak birini arıyorum,kendim asla böyle şeyler beceremediğimden.bir adet islami şartlara uygun muayenehane açıp,demokrat parti ve onu çağrıştırıcak bilimum simge-renk birlikteliğinden kaçınarak dekore ettikten hemen sonra insanları güldürmek suretiyle iyileştirmeye uğraşıp beceremeyince pire avına çıkacağım.doğa'yı evlat edineceğim.okuluma 1000 adet palamut tipi insan dikeceğim.evet bunu da yapacağım.her arketipine güvenene 3 niçe öğüdü vereceğim.sonra da gidip kendime buzparmak alırım belki.

bakın bunu düşünün.niçe buz parmak yeseydi ne derdi?

next blog şeysi çok eğlenceli.

internet jinekologlarına sorarsan tam 11 tane hastalığım varmış. ama onu bunu bırak, karnımda kanama varmış, yani ağrının sebebi buymuş. ben napıyorum, bilgisaar başında bunları yazıyorum, eşyaları nası kolilesem diye odaya bakışlar fırlatıyorum bi yandan (evet yine taşınıyorum, kocamustaapaşa'ya), beyrut da beyrut diye diye scenic world dinliyorum.

molly güzel kahvaltı hazırlıyor, bi de kahvaltı ederken sadece yemekle kalmayıp konuşsak bugün tam olacaktı.

çamaşır makinası bozuk, içindeki ıslak çamaşırların yaydığı koku evi şenlendiriyor. kim kirli ve ıslaklarımı getirip yıkamam için kapısını açar? ya da kim bunları okur?

yılmaz'ımın hedayesini unutmuşum. dolu boş geçtim de, bi güldüren olsa yahu. tanrılar çıldırmış olmalı'yı izleyip sardırsak yine. hatta o kafayla buralara bişiler yazsam ben. neyse, buyur kardeş.

____________

templeyti kim değiştirdiyse (içimden bi ses miette diyor) manitu ondan ırazı olsun, elleri dert görmesin, böle hoşluk geldi içime billahi. ya ayrıca, hazır yeri gelmişken söyliyim, biçimsel değişiklikler yapabilirsiniz sevgili yazar kardeşlerim, hepinizi yönetici yaptım :)

trafik

Sarıyer ve kilyos tarafları çok acayip, insanlar o yola o trafiğe her gün nasıl katlanıp oralarda yaşıyorlar anlamıyorum. Hani koç öğrencilerini anladım, okullarına yakın, orada kalıp okula rahat gelip gidiyorlar da, hakkaten yaşanacak şey değil o trafik. Bir minibüs, bir otobüs, bir vapur ve bir dolmuşla evime geldim, bütün gün hareket etmek istemiyorum. Mor balonum vardı geçende almıştım, onunla oynamak istiyorum evin serin bir köşesinde. Last.fm'e de diyeceğim şimdi huzurlu müzikler dinlet bana diye.

ayakların hala büyüyor ve japon askerleri her zaman ilgimi çekmiştir zaten. bu kadar aleni olmamalıyım belki ama seni anneme götürmek istiyorum. filmlerdeki gibi kaat helva yesez ya, ben hiç yemedim?


Ölümüm senden olsun, dude.

__________

Anlayan biri şu biloğun templeytini değiştirsin rica edicem, çok sıkıldım.*

*Bir de, sık yazın ayol.


 

Bugün Konuşanlar | Kollektif Beyin Boşaltma Saçmalama Saçmalatma Çarpma Çarpılma Çarpılama Alanı | 2007-2009 | Tüm Hakları Çamaşır Dolabının Çorap Çekmecesinde Saklıdır