tadelle'nin gümüş rengi ambalajlı mükemmel çikolatası tadelle 2000'in hayranlarından mısınız?
uzun bir süredir kendisini arıyor fakat bulamıyor musunuz?
işte sebebi: tadelle'nin dağıtımını yapan şirket batmış. o yüzden tadelle ortalıklarda görünmüyormuş. yoğsam piyasadan çekilmemişler.

kaynak: bizim bakkal

bu varan bir.

varan iki, etilerde yaşanan akü krizi. fakat bunu anlatmayı görkeme bırakıyorum.

varan üç, depeşmodum depreşti, çok fenayım, göğsüm ağrıyor saatlerdir. repid hesabımı halleder halletmez indirmekten çekindiğim diskoğrafyasını hatta bir sürü b-side-remix-rare-video-dvd ekstrasını yutucam sanırım. aslında tüm bunları bir güzel paketlediğim bikaç dvdm var idi, bir zamanlar ne de güzel döndüre döndüre dinlediğim, ancak tahmin edileceği üzere fena hacılandı kendisi; sonra ben de bağımlılıklarımdan vazgeçmeliyim evhamı ile edinmedim herhangi bir şeyini; bikaç klip bikaç şarkı ile geçiştirdim aşkımızı. ama olmuyor. konser haberini aldığımdan beri manyak gibiyim. mayısa kadar sadece dm dinleyerek yaşayabilirim falan. hayır bir de durumun böyle olmasından utanıyorum hafiften, 15 yaşında gibi hissediyorum, zaten iş bu kadar paçozlaşınca buraya yazıp arınayım dedim, kendi biloguma da ergenleşmem yetmemiş gibi. ay ölücem. hakkaten çarpılmış gibiyim ve farkettim ki uzuuuun bir süredir de sylvain chauveau coverları ve gahan'ın hourglass'ı dışında dm namına bir şey dinlemekten itinayla uzak durmuşum. of. herhalde konserden sonra da "like a virgin" hissiyatı yaşıyor olucam. neyse. gider bu.


 

Bugün Konuşanlar | Kollektif Beyin Boşaltma Saçmalama Saçmalatma Çarpma Çarpılma Çarpılama Alanı | 2007-2009 | Tüm Hakları Çamaşır Dolabının Çorap Çekmecesinde Saklıdır