ttku ve pürüz, hoşgeldiniz diyorum ikinize de. sevgili pürüzcüm, işte bu beyin fırtınaların yüzünden buradasın zaten, burdaki varlığını olumlamışsın yazıda bildiğin, ayrıca o dediğin dondurmadan ben de isterim. muayyenim zaten. sevgili ttkucum, buraya gelmen ve bu güzel başlangıcınla çok mutlu ettin beni, bizi. özellikle yazıyı okumadan yarım saat önce ton balıklı salata (by molly) yemiş biri olarak haddinden biraz daha fazla etkilendiğimi söylemeliyim, yazınına bayılıyorum, lütfen one shot olmasın bu. daha çok beyin boşaltmanızı dileyerek, hoşgeldiniz yazımı birkaç post önce belirtmiş olduğum "beyaz ayağın öyküsü" ödeviyle sonlandırıyorum. herhangi bir şekilde olabilir bu, sadece assolist ayak olucak. hadi hadi yazın, merak ediyorum neler çıkacağını :) ha bi de "hediye"leriniz:

ttku hanıma
pürüz hanıma


yaz gununde hasta oldum, burnum akiyor. corap ve uzun pijama alti giydim, artik usumuyorum. akbank'in kobi reklamini seven tek kisi acaba ben miyim merak ediyorum. wolf parade dinliyorum ama the robot ate me - on vacation parcasini sizlere armagan ediyorum.

uzun uzun armagan mi yoksa hediye mi yazayim karar veremedim aslinda. armagan yazdim en sonunda cunku bahsetmezsem delirebilirdim, konuyu bir yerden baglamam lazimdi. bulent ersoy evlendi, o'nu alan yasadi. armagan'in amcasi bu durumdan utaniyorken damadin abisi sevincliydi. armagan cok mert bir cocuktu. biriktirdigi paralarla pembe nufus cuzdanli esine tek tas bir yuzuk hediye etmisti.


uzun uzun hediye mi yoksa ton baligi mi yazayim karar veremedim aslinda. hediye yazdim en sonunda cunku bahsetmezsem delirebilirdim, konuyu bir yerden baglamam lazimdi. hediye hanim ton baligi yedi, yiyemeyenler cok uzuldu. bir omega 3 icin uzulmeye degmez diyenler birlesip hediye hanim'i darbukaya aldilar. burhan ocal ne kadar sogukkanli davranmaya calistiysa da bu druma cok sinirlendi.

uzun uzun duruma mi yoksa druma mi yazayim karar veremedim aslinda. bilgisayarin yaninda duran tabakta beni bekleyen ton baligina, televizyondaki magazin programina, playerdaki sarkiya baktim, size goz kirptim, kelimeler olmasa neyle oynardik acaba dedim.


gozlerinizden opuyorum.

“ pürüüüz nerdesiin?? ”

Bekledim efenim, yazmak için en doğru zamanı gösterecek o kutsal emareyi bekledim. Nihayet o mucivezi, muzicevi, muci.. ( aman bee her ne haltsa ) aktivatörün yoğun bir ışık huzmesi arasından evimizin salonuna ay gibi doğmasıyla birlikte bloğa bir “ hayırlı olsun ” ziyaretinin zamanının geldiği kanısına vardım. Ve işte şimdi her şeyi başlatan o ilahi alameti sizinle de paylaşıyorum :



Birkaç saat önce cnbc e de gösterilen Ondskan filminin oyuncularından Andreas Wilson'a ait bu sıfat, evde “ bu birine benziyo ama kime ” merkezli bir tartışma başlatmış ve vardığımız “ Harun ! ” cevabıyla birlikte anahatlarıyla ;

- mor ve ötesi…
- ıhlamur…
- konuşkanlar şeysi…
- hazır ist.dayken bişeler yazmalı
- o deil de akşamki tortelliniden kalmış mıdır acep
gidip baksam … ben yemessem cihan yiicek, ben önce davraniim, ben yiyim
- olmass… blog yaz, kitap oku ve uyu
- çıkıp dondurma da alabilirim aslında
- haaaayır, önce yaz, sonra uyu
- mmmh starloli
- uyku… biraz uyku…. bütün isteğin buyduuu….
- ama starlolii.. çileek…
- hı ?
- starlolii, starloliii, starloliiiiiieee !!!!!!

( burda cihangir’ de bir ev’de nin batu sunun voinnk voinkk diyerekten girdiği trans hallerini hatırlatırım ! )

şeklinde gelişen bir iç dialog başlatıp, priss hanım’ın bilinçsiz bir mutluluk sarhoşluğu içinde starloli'ye doyduğu an ile birazdan kendinden geçip sızacağı an arasında kendini zorlayıp 2 çift kelam yazabilmesine neden olmuştur. Buradan 15 sn içinde beni Harun dan başlatıp starloli noktasına getirebilen içsesime şükranlarımı sunar, davete nihayet icabet edebilmenin verdiği gönül rahatlığıyla huzurlarınızdan çekilirim.


 

Bugün Konuşanlar | Kollektif Beyin Boşaltma Saçmalama Saçmalatma Çarpma Çarpılma Çarpılama Alanı | 2007-2009 | Tüm Hakları Çamaşır Dolabının Çorap Çekmecesinde Saklıdır