XXXX

Bugün
Unuttum, gün battı ve gece ve deniz ve sahil ve çakıltaşları ve pergolesi ve herşey sayıklıyordu, dua gibiydi belki daha anlaşılmaz ama nefesti şüphesiz, kucağıma döküldü rüzgar, rüzgar dökülmez bilirdiniz, bilmeyiniz. hiçbirşey bilmeyiniz, bilgisizliğimiz dışında güzel bir oyundu izlediğimiz. tahmin edilemez bir konçerto söyleniyor, bazen sıra bize geldiğinde biz de söylüyoruz ama uzayda tüm dönüşün notası fa.

Kelimelerimi sattım ben. Kelimelerimden daha cazip görünen şeylere sattım, daha sisli şeylere sattım, daha belirsiz belki daha karanlık.

Gökkuşaklarımı evde bıraktım, sonra evi terkettim. Ya da kovuldum. Bu neyi değiştirir ki?

Bir sene önce bir şeyler yaptım, acı çektirdim. Şimdi aynı acıyı çeken benim, karma duy sesimi, ben bunu nasıl hakettim?

Her şeye rağmen, kimsenin kötülüğünü istemiyorum, kaybedebilirim hayatımdaki her bir piyonu, yeter ki şah mat olmasınlar, beklediğimiz gibi olacaksa hayatlarımız hepimiz mutlu olalım.

Ama ben bir çoğunuzun farkında olmadığı bir şeyin farkındayım ki hayat asla güzel olmaz.

Güzelmiş gibi yapıp sizi boka saplar. Sonra bir selam çakar ve gülümser. Siz ağlarsınız ya da kuvvetlidir göğüs kafesiniz, boğazınızdan öteye geçmesine izin vermezsiniz.

big boy!

bilmem... sabahın beşinde kalktım sanırım... yok, sizin boyutta buna 5 pm diyorlar...

ben kalktım kalkmasında da zor geliyordu lahmacunu sindirmek... evde yemek var, yemek yok... bu algı dahi karışmışken ben nasıl hareket edebilirim.

vefa sözü garip bir söz... gidiyorsun demek lil, git bakalım...
arkandan işeyeceğim, su dökmek lazım değil mi... tez git, tez gel misali...

rüyamda seni gördüm, bundan eminim. dikkatli ol ve bana haber et, neler olduğunu...

sabahın beşinde, beyaz şarabı ağzıma diktim... bu çocuğu seviyorum tanrım... elde edemediğim için kendime neler yapacağımı Tanrımız bilir...

sonuçta mika ile yatmak istememi kimse engelleyemez...

mika deliliği aslında hümanizmin yeni versiyonudur. kameralara oynamak ve de public opinion'u çalmak dışında değinmek istediği çok güzel terazi burcu mesajları var.

sevmesen de seveceksin diyor adam. daha ne. anlayın.

bazen içinizden şişmanlamak geçiyor bu şarkıyı dinledikçe, bilseniz o zaman duyguların ne kadar farklı olduğunu... yaşamanın ne kadar zor olduğunu...

zamanında 108 kilo bir insan olarak evet, big girl you are beautiful!

Landlord

Molly'm ve ben İzmir'e kaçıyoruz anacım, lütfen bu bilogun size de ait olduğunu ayan beyan edin biz yokken. Hepinizi seviyor ve öpüyoruz, iyi olun lütfen!


 

Bugün Konuşanlar | Kollektif Beyin Boşaltma Saçmalama Saçmalatma Çarpma Çarpılma Çarpılama Alanı | 2007-2009 | Tüm Hakları Çamaşır Dolabının Çorap Çekmecesinde Saklıdır