Gençler Mülksüzler'i açın, güzel program var: Facebook: Yeni Panoptikonlar ve Denetim Toplumu



Degiskendim ve de karanliklardan cikmaz, cesitli kimlik sorunlari yasar oturur rituel falan yapardim. Ekstrem depresif oldum mu tartisilir ama tek gercek cok karakterliydim. Ondan dolayi keep your distance - amon tobin kendime armagan olsun?





sonra cengaverimsi bir seyler oldu bana, efsanevi bisiler yasadim yuzum isik gordu, ozguven yerine geldi boyle pozlar vermeye basladim. O donemlerde evergreens' idim. Simdi casdechute oldum. Evergreens' icin. . .





Ben, ben olmadan once ve olduktan sonra benligimin buyuk parcasi na iste bu erkeklere bagli oldu. Onlar bendiler. Ruyalarimda besledigim erkeklerime. . .





fransa'da lucarne cekti bu resmi edoliedola da oradaydi, o donemki ben icin cok uygun geliyor nedense. Kararli kas yapisina dikkatinizi cekerim, gelecege sert bakislar ama bir o kadar da yumusak altmetinlerle bakiyor. Korkuyor? Korkmuyor? Gelecegime. . .





annem sen sapiksin dedi. hakliydi da. tersten buyudun sen evladim derdi. yine hakliydi. Ben de bu kadar hakli olan bir kadina benzemeye calismis olabilirim. . . Anneme. . .





Sonra boyle abuk pozlara girdim. Kitaplar neyin, ojeler, aseton falan. Hayatin ozunde bu vardi, dumura ugrayip kalmak ise kalici bir haldi. Aynen dususun, dusme eyleminin de kalici bir durum oldugu gibi. Bir kere abuk oldun mu. . . Abuk pozlara. . .

Flash flash; "Uzun süredir rahatsız olan ve evinde bakılan Saniye Çoban`ın (bugün) 20.03.2007`de evinde yedisi yapılarak mevlüt okutulacaktır!"

Son dakika haberi; "korubabaya su geldi!"

"adem parlar evleniyor"
bu bi haber.
anladın mı?

koyde kac kisi usd ve euro kurlarini bilme ihtiyaci duyuyor? USD ile bu koyluler ne yapiyor? Enteraktif koy CHAT hizmeti koy kahvesinin yerini tutabilecek mi? Kac koylu duzenli olarak bu siteye giriyor? PEKI bu haberlere puanlari kim veriyor? Neden veriyor?

malatya arapgir çakırsu köyü web sitesi

kafa sesi: ulan taşak geçtiğimizi görseler nasıl sikerler ha.. korktum bunlardan ben içten içe.


 

Bugün Konuşanlar | Kollektif Beyin Boşaltma Saçmalama Saçmalatma Çarpma Çarpılma Çarpılama Alanı | 2007-2009 | Tüm Hakları Çamaşır Dolabının Çorap Çekmecesinde Saklıdır